JØMA JK20 & T824

  • Fyring med Træpiller og Flis
  • Afprøvet efter Klasse 5
  • Produceret i Danmark

JK20 & T824 - Bæredygtig fyring med Træpiller eller Flis

Har du et større varmebehov eller vil du måske fyre med flis? Så er JK 20 & T824 det rigtige valg. Anlægget kan både fyre med træpiller og flis og har desuden et program til savsmuld. Til effektiv fyring med flis har T824 en indbygget omrører som sikrer den konstante forsyning med brændstof. Desuden er snegl og motor kraftigere end i rene pillefyr.
Ligesom Vulcanus er anlægget udstyret med elektrisk tænding og modulerende styring, som regulerer anlæggets drift alt efter varmebehovet. En ydelse på 22 kw gør anlægget klar til at varetage større opgaver i dit centralvarmesystem.

"Op til 93% Virkningsgrad"

Afprøvet hos Dansk Teknologisk Institut

Fuldautomatisk fyringsanlæg

Fyringsanlægget starter selv op og lukker selv ned alt efter varmebehovet. Du skal blot sørge for at påfylde brændstof og rengøre fyret regelmæssigt. Anlægget er opbygget således, at alle dele der kræver en rengøring med jævne mellemrum er nemt at tilgå. Magasin samt brænderhoved er monteret på hjul, så det kan trækkes væk fra kedlen til nem rensning af brænderhoved. Kedellågerne er store hvad sikrer en nem tilgang til alle dele der skal vedligeholdes eller justeres. 

Forbind med din PC, Tablet eller Mobiltelefon

Styringen er sat op til at kunne kommunikere med en computer, tablet eller mobiltelefon over et lokalt netværk (LAN).
Du kan blandt andet se anlæggets driftstatus og temperatur, samt ændre indstillingerne på anlægget fra din ønskede enhed. Vi arbejder desuden på at vi i fremtiden kan give fjernsupport via denne funktion. 

Du kan finde flere informationer om JK20 & T824 på Download siden