JØMA Vulcanus

  • Fyring med Træpiller
  • Afprøvet efter Klasse 5
  • Produceret i Danmark

Vulcanus - Økonomisk fyring med træpiller

Vulcanus er vores kompakte model til fyring med træpiller. Et rent pillefyr tager kun lidt plads og er kendetegnet ved en simpel opbygning. Leder du efter et stokerfyr med flere brændselsmuligheder kan vi anbefale JK20 &T280 eller JK20 & T824.
Med 18 kw ydelse kan anlægget overtage centralvarmeopgaver på op til 350m².
Anlægget har et indbygget magasin på 350 l og er udstyret med elektrisk tænding, som sørger for automatisk at tænde og slukke anlægget alt efter varmebehovet. Derved opnår Vulcanus en meget høj virkningsgrad på 93%.

Opvarmning af hele din bolig

Træpiller er nemt at håndtere og kræver minimal forarbejde og rengøring i forhold til andre brændselstyper. En rent træpillerfyr er derfor velegnet til dig der vil opvarme din bolig energirigtigt og med mindst muligt arbejde. Vulcanus producerer nok varme til radiatorer og til varmt vand i vandhanen.
Vi rådgiver gerne omkring valg og dimensionering af anlægget, så det netop passer til dine ønsker og behov uanset om det er træpille- eller stokerfyr.

Nem vedligeholdelse

Alle JØMA anlæg er opbygget med henblik på nem rengøring og vedligeholdelse.
Alle komponenter som kræver en regelmæssig rengøring eller servicering
er placeret således, at de er nemt at tilgå.

 

Forbind med din PC, Tablet eller Mobiltelefon

JØMA Vulcanus´ styring kan tilgås fra en PC med lokal forbindelse, hvor du kan se og ændre alle anlæggets instillinger. Det er desuden planlagt, vi i fremtiden kan yde fjernsupport via denne funktion.

Du kan finde flere informationer om Vulcanus på Download siden